събота, 23 декември 2017 г.

Мултикукъри ли!? Хайде да се уточним за какво иде реч! Кое от онова, което наричат в България мултикукър, реално е такъв уред?


Знаеш ли ти, уважаеми  български потребителю, че във възможностите (защото за момента ти липсва база за сравнение) да осъзнаеш и оцениш преимуществата на съвременния, модерен, цивилизован и най-вече практичен начин на приготвяне на храна за ежедневието на твоето домакинство, си изпреварен във "възпитанието на вкусовете и възприятията" дори от такива традиционно считани за изостанали в това отношение страни като... Беларус, например!

 Държава с население едва 9.5 милиона жители, държава, водена и до днес от един традиционен, несменяем вече 24 години! президент, на практика диктатор, който нарича себе си лидер, държава, в която човешките права са до такава степен погазени, че който белорусин се измъкне оттам, не ще и да чуе да се връща?!

Но на пазара в Беларус се предлагат и купуват! не по-малко от пет-шестотин  вида мултикукъри - един от друг по-нови модели, с по-добри и модерни функции... Че белорусинът в разглезването си с хубава техника за облекчаване на живота му е стигнал дотам, че си прави класификации на ИСТИНСКИТЕ мултикукъри не само по марки, по модели, по видове и по функции, но и  по дизайн на всичкото отгоре!

И е критичен и капризен, правейки тези класификации!

За какво говорим всъщност? За какъв богат избор у нас!?...
А като няма предлагане, как реално ти ще разбереш що за уред е това, какви възможности можеш да имаш с него в дома си? Как ще загърбиш нихилизма си и ще заявиш на висок глас, че имаш право да живееш по-добре!?

Още по темата тук>>> 

Няма коментари:

Публикуване на коментар